No.229 JINGYING die QIANYING-WEG CIXI AANLEGGEN STADSzhejiang PROVINCIE
Thuis

NINGBO QINSHENG IMP.& EXP. CO.LTD

Van goede kwaliteit De Gaszuiveraar van het sisalbad voor verkoop
Van goede kwaliteit De Gaszuiveraar van het sisalbad voor verkoop
De ZORGco. van NINGBO BODYATH, Ltd producten is zeer goede kwaliteit, snelle levering, houd van ik met hen te werken.

—— Cesar

het is zeer gelukkig om met de ZORG van NINGBO BODYATH, goede producten te werken en de snelle levertijd, om een goede leverancier als hen te vinden is zeer gelukkig.

—— Ryan Dadlani

Hoop om een langere samenwerkingsrelatie te houden.

—— Claudio

Ik ben online Chatten Nu

NINGBO QINSHENG IMP.& EXP. CO.LTD

1 2 3
NINGBO QINSHENG IMP.& EXP. CO.LTD NINGBO QINSHENG IMP.& EXP. CO.LTD NINGBO QINSHENG IMP.& EXP. CO.LTD
Bedrijf opgebouwd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Jaarlijkse omzet : $ 5,000,000-$ 10,000,000
Opgericht Jaar : 1987
Export pct : 80% - 90%

De ZORGco. van NINGBO BODYATH, Ltd is een professionele vervaardiging en een exporteur van Natuurlijke badtoebehoren, die meer dan tien jaar ervarings in deze industrie heeft.

 

Gevestigd in CIXI stad-luffa die basis planten, hebben wij zeer goed verkeersvoordeel. het kostte één uur slechts het drijven aan ningboluchthaven, en van twee uur aan de Stad van Shanghai via Hangzhou-Baaibrug.

 

Wij hebben ook teugel-wijs om team, ontwerpteam en QC team te leiden, en kunnen klant leveren hun gewenste steekproef in de vroegste datum, uw orde schikken correct, strikt controle de de massaproduktiekwaliteit en levertijd, en de zaken laten regelmatig gaan!

 

Met onze inspanningen van het ontwerpteam, heeft onze fabriek Milieuvriendelijke, bath&body Voordelen, Lichaamstherapie, Persoonlijke verzorging, de Reeks van de Badgift, Massager ontwikkeld, Microfiber die deze jaren, met inbegrip van duizenden verschillende stijl en materiële punten schoonmaken, die uw vraag kunnen volledig tevredenstellen.

 

Met de ononderbroken inspanningen, heeft Onze fabriek hoge reputatie in de landen van de V.S. en van Europa bereikt. wij werken met wal-markt, doel samen, k-markt grote internationale super cutomers, die onze professionele dienst, beste prijs, hoogst massaproduktiekwaliteitscontrole, beste levertijd en beste samenwerking leveren.

 

Als zeer grote vraag van de productiehoeveelheid elk jaar, hebben wij zeer goed voordeel in materiële kostencontrole, die uw kosten .we kan ook drukken zal ontwikkelen nieuwe punten voor deze grote klant elk jaar, en kan u met onze goed-verkoop nieuwe punten bijgewerkt houden, die voor u nuttig zullen zijn om nieuwe punten te ontwikkelen en de nieuwe markt te vangen! ondertussen kunt u onze zelfde professionele dienst krijgen zoals onze grote klanten.

 

Wij nodigen oprecht al verwant bedrijf uit om ons te contacteren, kan de wens onze samenwerkingsverhouding in de nabije toekomst vestigen!

Contactgegevens
NINGBO QINSHENG IMP.& EXP. CO.LTD

Contactpersoon: Mr. Kevin Yang

Tel.: 86-574-63807337

Fax: 86-574-63806028

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

代码